The function to listen to selected text requires Javascript.
Annonser:
Alla Hantverkare arrow Lägg till hantverkare
Delér Fönsterteknik  Skriv ut
Hantverkare Fasadarbeten
2010-05-01
Beskrivning
Verksam i
Region: Stockholms län
Specialitet/verksamhet: Fönsterrenovering, måleri.
Kontaktinformation
Företagsnamn: Delér Fönsterteknik
Hemsida: http://www.deler.se
Telefon: 08-652 13 14
Fax: 08-652 13 19
Adress: Hangövägen 25, Hus 3, 8 tr.
Postnummer: 115 41
Ort: Stockholm


Kundrecensioner

Totalt betyg från 1 kund(er)

Genomsnittligt betyg
1.6
Prisvärd
1.0
Kompetens & noggrannhet
1.0
Utförde arbetet inom avtalad tid
1.0
Lätt att nå
2.0
Informativ hemsida
3.0
 

Logga in för stt skriva en recension (längst upp till höger) eller registrera dig om du inte är medlem.


2 av 2 användare tyckte att denna recension hjälpt dem

2010-05-01

Skriven av Henrik Callerstrand  - Topp-10 kund

Genomsnittligt betyg
1.6
Prisvärd
1.0
Kompetens & noggrannhet
1.0
Utförde arbetet inom avtalad tid
1.0
Lätt att nå
2.0
Informativ hemsida
3.0
Brf. Rådjuret i Stockholm anlitade Delér för att renovera husets alla fönster. Uppdraget omfattade inoljning, renovering av ytterramarna och ommålning på fönstrens insida. Arbetet skulle ta 2-3 veckor per våningsplan.

Inoljningen av träet förlöpte smidigt om än långsamt, dock med viss kritik från besiktningsmannen.

Ommålningen är oproffsigt gjort, ej heltäckande och med spill och kladd överallt inklusive på glaset.

Fönsterglasen är smutsiga och har rester av tätningslist och färg på flera ställen.

Ytterramarna blev försenade och har fortfarande inte monterats fullständigt eftersom hantverkarna tappade bort koppelskruvarna, vilket kommer att fördröja färdigställandet med ytterligare en vecka.

Hantverkarna gick oerhört motvilligt med på att skruva tillbaka termometrar och andra anordningar som de hade tagit bort vid arbetets början.

Persiennerna har fått ganska mycket målarfärg på sig och är bucklade samt tröga. I vissa fall oanvändbara. Delér vill trots klagomål inte åtgärda skadorna.

Delér städar inte alls efter sig, utan lämnar kvar ett tjockt lager av smuts och damm i hela lägenheten, där de har gått emot möbler, kläder och inredning med leriga skor och smutsiga kläder.

Det känns otryggt att ha anlitat Delér, eftersom de ännu ej har återlämnat extranycklarna och därför har fri tillgång till lägenheterna dagtid. Hantverkarna dyker upp oanmälda vissa dagar och andra dagar inte alls, trots överenskommelse.

Delérs hantverkare har använt privata verktyg och köksknivar i sitt arbete och nyttjat badrum med bristande respekt för den boende. Lera, färg och byggdamm finns i alla rummen. Lås badrum och kök utifrån, ifall ni anlitar Delér.

Arbetet är inne på vecka 4 och hantverkarna tycker sig vara klara. De har inte återlämnat extranycklarna och vill ej heller åtgärda de kvarvarande arbetena och skadorna, trots att de har blivit ombedda upprepade gånger. Kvar att åtgärda trots att de påstår sig vara färdiga är: koppelskruvar till fönster saknas, viss montering av detaljer återstår, persiennerna är fortfarande ej lagade eller utbytta, övriga smärre skador i hemmet är ej åtgärdade, ingen städning har utförts.

Sammantaget har Delérs uppträdande varit en besvikelse. Som kund känns det förolämpande och respektlöst. Ingen rekommenderas att anlita Delér för fönsterrenovering.

 

Syns bättre genom att uppmuntra dina kunder att betygsätta dig

Sätt den här knappen på din hemsida genom att kopiera koden nedanHantverkare som har fått kundbetyg listas högre upp i varje kategori. Sätt en knapp på din hemsida som uppmuntrar dina kunder att betygsätta dig. Knappen länkar direkt till denna sida så att dina kunder enkelt kan rösta. Kopiera bara denna kod och sätt in den på din hemsida:

Logga in


Glömt login?
Inget konto än? Skapa ett