Annonser:
Alla Hantverkare arrow Alla kategorier

Tapetserare

Sortering   Avancerad sökning

Verksam i
Region: Stockholms län
Specialitet/verksamhet: Vi kan hjälpa dig med alltifrån den moderna design klassikern till den äldsta klenoden. Även reparationer av båtkapell samt skräddarsydda lösningar av Er båtinredning. Vi säljer även tyg och material för den som kanske vill prova på att skapa sin egna möbel.
Välkommen in till oss!

Kunds betyg: 
 5.0
 - 
Bobbys Tapetserarverkstad
Träffar: 1635
image
Verksam i
Region: Jönköpings län
Specialitet/verksamhet: Vi hämtar & lämnar! Låga priser & snabb leverans.
Svanå bygg
Träffar: 1584
Verksam i
Region: Västmanlands län
Specialitet/verksamhet: Ett familjeföretag som arbetar med byggnadsvård.traditionella metoder med traditionella material.
image
Verksam i
Region: Stockholms län
Specialitet/verksamhet: Vi vänder oss till privata kunder och företagskunder. Vi arbetar med att stoppa och klä om möbler på traditionellt hantverksvis och med reparationer av nyare möbler, där moderna stoppningsmaterial passar bättre. Tyger och skinn till försäljning.
tapeserare
Träffar: 1036
image
Verksam i
Region: Västra Götalands län
Verksam i
Region: Gävleborgs län
Specialitet/verksamhet: Jag ger den slitna favoritfåtöljen nytt liv, klär om din soffa så den åter kan stoltsera i vardagsrummet. För dig med båt så syr jag nya kapell och lagar gamla. Behöver du nya dynor i båten, jag syr dem åt dig. Regnar det in genom båtkapellet eller husvagntältet kan du få grejerna impregnerade hos mig. Sprucken skoterdyna? Jag lagar den också. Hänger dina markiser på trekvart eller tittar grannarna in på balkongen? Då kan du beställa nya markiser och balkongskydd av mig.

Jag lämnar fast pris på alla objekt när jag har granskat dem och gjort en bedömning av vilka åtgärder som behövs.

<< Första < Föregående 1 Nästa > Sista >>
Resultat 1 - 6 av 6

Logga in


Glömt login?
Inget konto än? Skapa ett