The function to listen to selected text requires Javascript.
Annonser:
Alla Hantverkare arrow Nyheter & Tips arrow Hamna högre upp i träfflistan genom att uppmuntra dina kunder att betygsätta ditt företag
Hamna högre upp i träfflistan genom att uppmuntra dina kunder att betygsätta ditt företag Skriv ut
2009-03-16

Flest besökare får de hantverkare som ligger överst i våra träfflistor. Det är tydligt om du tittar på exempelvis målare – den översta målaren i listan har fått ca 800 träffar medan de övriga ligger under 700 träffar, och antalet sjunker med placeringen i listan.

Du kan själv påverka vilken placering ditt företag får i listan genom att uppmuntra dina kunder att gå in och sätta betyg på era tjänster.

Knapp som uppmuntrar dina nöjda kunder att betygsätta era tjänster på AllaHantverkare.seVi har gjort det enkelt för dig genom att erbjuda en färdig kod för din hemsida. Genom att sätta in denna kod på lämplig plats på din hemsida så visas den här knappen för dina besökare:

Knappen länkar direkt till din sida på AllaHantverkare.se där kunden kan sätta betyg på era tjänster. Genom att sätta in knappen på er hemsida visar ni också en öppenhet som vinner förtroende hos era kunder, något som är speciellt viktigt för en hantverkare som vill få nya kunder i en bransch som har många oseriösa aktörer.

För att få en färdig kod, gå till den sida som listar ditt företag på AllaHantverkare.se och titta längst ner på sidan. Där finns koden som genererar knappen med länk till just den aktuella sidan.

Om ditt företag inte är listat ännu – klicka här och lägg till ditt företag gratis.

 

Nyheter via RSS

Logga in


Glömt login?
Inget konto än? Skapa ett