Annonser:
Alla Hantverkare arrow Alla kategorier

Snickare

Sortering   Avancerad sökning

HB 1001 Fynd
Träffar: 489
image
Verksam i
Region: Örebro län
Specialitet/verksamhet: köksrenovering
Lasta Bygg
Träffar: 412
image
Verksam i
Region: Västra Götalands län
Specialitet/verksamhet: Hej!
Mitt företag heter Lasta Bygg.Vi jobbar inom hela Västra Gotlands län. Innehar försäkring, moms registering, F-skatt samt Rot-avdrag. Vi har mycket konkurenskraftiga priser.Vill du veta mer om oss gå in på www.lastabygg.se. Välkommen också på vår företagspresentation på www.servicefinder.se

image
Verksam i
Region: Skåne län
Specialitet/verksamhet: Vi bygger ditt uterum med egentillverkade skräddarsydda limträstommar och skjutpartier. Bygger du själv hjälper vi dig med goda råd och all materiel för ditt uterum eller vinterträdgård. Alla våra uterum måttillverkas så att de passar till ditt hus och din trädgård. Välkommen till oss!
Verksam i
Region: Skåne län
Specialitet/verksamhet: Lundasnickerier AB, ett nystartat företag med många års erfarenheter samlat.

De erbjuder specialsnickrade möbler och inredningar.

Välkommen in!

Byggverkstan
Träffar: 330
image
Verksam i
Region: Kalmar län
Specialitet/verksamhet: Trappor, finsnickeri
Smarta Val
Träffar: 291
image
Verksam i
Region: Stockholms län
Specialitet/verksamhet: Vi utför städning, fönsterputs, Trädgårdsservice, Hantverksservice, Matlagning hemma, Feng Shui och har alltid bra erbjudande med billiga priser
Verksam i
Region: Stockholms län
Specialitet/verksamhet: Trapprenovering i hela stockholms län. Svenska trappsteg är hjälper dig renovera trappa, måla trappa och montera räcken och ledstångar.
Kontakta oss för att boka ett kostnadsfritt hembesök och få pris på din trapprenovering.

anderssons montageservice
Träffar: 206
image
Verksam i
Region: Skåne län
Specialitet/verksamhet: Vi gör det mesta inom bygg
Se Hemsida
anderssonsmontageservice.n.nu

image
Verksam i
Region: Stockholms län
Specialitet/verksamhet: Vi är ett svenskt byggföretag som utför en komplett cykel av alla bygg och renoveringsjobb, så som stora och små renoveringar.I vårt verksamhetsområde ingår all reparation och byggnation, rekonstruktion, inredning samt om/tillbyggnad. Grovstädning ingår i vårt arbete. Förutom allt detta erbjuder vi flytthjälp. Rimliga priser på allt.
Trots mångfalden av uppgifter som vi kan lösa, förblir oförändrad individuell inställning till kunder och hög kvalitet på arbetet.
Vårt mottot är - Professionalism, kvalitet och punktlighet.
Vi är momsregistrerade i Sverige, innehar F-skatt, ansvars- och entreprenadförsäkring hos Trygg Hansa.
Alla uppdrag avtalas skriftligt.
Garanti på allt utfört arbete.

Husållnärabyggtjänster
Träffar: 159
image
Verksam i
Region: Skåne län
Specialitet/verksamhet: Byggarbeter - 90 kr. per timme efter ROT-avdrag. - till det billigaste priser. Murbygge,mureri,spackling och slipning,traditionell och sprut målning, lackering allt inomhus och utomhus(trä/puts/plåt/golv etc),putsning av husgrund,källarrum,garage,inneväggar,ytterväggar eller hela huset,gjutning av källargolv,betongtrappa,garageplatta,uterumsgolv eller mur,snickeri,golvläggning,täckning av golv,rivningsarbeten av alla de slag,fallspackling av golv,fogning väggar och golv,läggning av shingel,fasad-,badrum-,kök-,total- och alla de slag renoveringar,trä konstruktioner,stenläggning,montering, fönster- och dörrbyte,isolering,uppvärmning,underhåll,reparation,trä konstruktioner,rengöring och byte av hängrännor och stuprör,borttagning av befintlig golv,panel bytte e.t.c.
Specialsnickeri
Träffar: 25
image
Verksam i
Region: Stockholms län
Specialitet/verksamhet: Välkommen till Specialsnickeri vi är ett specialsnickeri med skickliga hantverkare som har gedigen kunskap och lång erfarenhet. Genom specialbeställningar från ett snickeri får du skräddarsydda lösningar som du inte finner någon annanstans. Funktion, hög kvalitet och ett öga för design är tre viktiga faktorer som måste samspela med varandra för ett lyckat resultat.
image
Verksam i
Region: Stockholms län
Specialitet/verksamhet: Ett specialsnickeri i Stockholm kan erbjuda dig så mycket mer än vad massproducerade varor kan. Oftast hamnar man i ett läge där man måste kompromissa, kanske till en grad som man inte räknat med när man köper färdigbyggt. Det kanske fyller de rätta funktionerna men designmässigt är det jättetråkigt, eller så hittar du något som faller dig i smaken men inte fyller de funktioner som behövs. Om du istället vänder dig till Janax Snickeri kan du väva samman de tre viktiga komponenterna som är, design, funktion och kvalitet.
<< Första < Föregående 1 2 3 4 5 Nästa > Sista >>
Resultat 81 - 93 av 93

Logga in


Glömt login?
Inget konto än? Skapa ett