The function to listen to selected text requires Javascript.
Annonser:
Alla Hantverkare arrow Lägg till hantverkare
skojpalatset  Skriv ut
Hantverkare Takläggare
2013-05-20
Inget betyg på denna hantverkare ännu
0 Kundrecensioner
Beskrivning
Verksam i
Region: Västra Götalands län
Specialitet/verksamhet: SE HIT KÄRA MEDBORGARE NU HAR NI ÄNTLIGEN HITTAT FIRMAN/EK FÖRENINGEN SOM INTE BARA UTFÖR ETT BRA JOBB UTAN SAMTIDIGT GER UNGDOMAR EN ANDRA CHANS-ALLAS VÅR FRAMTID! SÅ HÖR & HÄPNA VI ERBJUDER ER RENOVERING AV BOSTÄDER/LOKALER,RENOVERING vi vill också poängtera att vi utför Professionell tapetsering,ombyggnationer/ny/till-byggnationer samt takläggnings arbeten dessa tjänster utförs av erfarna hantverkare och givetvis till ett bra pris,tveka inte utan ring och boka redan nu.Vi garanterar er ett bra arbete MEN måste tillägga att då våra hantverkare arbetar från norr till söder(hela Sverige) och dessutom är både bra,pålitliga och har bra priser ber vi er höra av er i god tid!!!bokning sker på mailen -vi återkommer snarast med kostnadsförslag!
email: Den här e-postadressen är skyddad från spam bots, du måste ha Javascript aktiverat för att visa det eller vid akut behov ring mobilnr:0762-9625127,0762-912979,0762-758168.Vid hög belastning vg lämna namn och nr så återkommer vi snarast!

Kontaktinformation
Företagsnamn: skojpalatset ek förening
Hemsida: http://www.skojpalatset.n.nu/
Telefon: 0762-758168
Mobiltelefon: 0762-912979
Adress: n:a dragspelsgatan 14
Postnummer: 42143
Ort: västra frölunda


Kundrecensioner

Det finns inga kundrecensioner för denna hantverkare.

Logga in för stt skriva en recension (längst upp till höger) eller registrera dig om du inte är medlem.

 

Syns bättre genom att uppmuntra dina kunder att betygsätta dig

Sätt den här knappen på din hemsida genom att kopiera koden nedanHantverkare som har fått kundbetyg listas högre upp i varje kategori. Sätt en knapp på din hemsida som uppmuntrar dina kunder att betygsätta dig. Knappen länkar direkt till denna sida så att dina kunder enkelt kan rösta. Kopiera bara denna kod och sätt in den på din hemsida:

Logga in


Glömt login?
Inget konto än? Skapa ett